.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Σε δωρεά δύο ψυγείων, πλυντηρίου πιάτων και θερμαντικού σώματος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος , προέβη το Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος. Τα ψυγεία προορίζονται για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την Παθολογική Κλινική, το πλυντήριο πιάτων για το Ουρολογικό Τμήμα και το θερμαντικό σώμα για τον χώρο εξυπηρέτησης των ασθενών στα εφημερεύοντα ιατρεία.
"Λόγω της υποχρηματοδότησης του νοσοκομείου και λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα Τμήματα του, το Σωματείο Εργαζομένουν αποφάσισε για λειτουργικούς λόγους να προβεί σε μια αγορά-δωρεά προς τα τμήματα δύο οικιακών ψυγείων , ενός οικιακού πλυντηρίου πιάτων κι ενός θερμαντικού σώματος. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κάθε μήνα δίνουν από το υστέρημά τους ένα μικρό ποσό στο Σωματείο και από τα χρήματα που μαζεύτηκαν με αυτό τον τρόπο σκεφτήκαμε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες. Βέβαια οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες και δεν μπορούν να καλυφθούν λόγω της υποχρηματοδότησης του νοσοκομείου. Οι σημερινοί εργαζόμενοι καιι αυριανοί χρήστες υπηρεσιών υγείας προσπαθούμε με τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετούμε τους ασθενείς που επισκέπτονται το νοσοκομείο έτσι ώστε, παρότι υπάρχει κρίση, να λειτουργούμε όσο το δυνατό καλύτερα. Διότι δεν πρέπει να γίνονται μειώσεις στην υγεία" ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος, Δημήτρης Μαυρόπουλος.

http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/255688/ergazomenoi-se-nosokomeio-ekanan-erano-metaxy-toys.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top