.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Πρόεδρος Λεωνίδας Τούσιας και αντιπροσωπεία των παικτών του ποδοσφαιρικού σωματείου «Ελπίδα Έδεσσας».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το σωματείο της Έδεσσας καθώς και οι εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, είχε εγκάρδια συνομιλία με όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι του προσέφεραν ένα ημερολόγιο της ομάδας. Επίσης, ευχήθηκε επιτυχίες στην ομάδα και, στον Πρόεδρο, καλή δύναμη στο έργο του.

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Το σωματείο της ΄΄Ελπίδας΄΄ είναι ένα ιστορικό σωματείο με πλούσια ιστορία, το οποίο έχει προσφέρει επιτυχίες στο ποδόσφαιρο της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής. Σημαντική είναι η προετοιμασία που γίνεται και στις ακαδημίες του συλλόγου. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο κ. Τούσια και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη δουλειά που κάνουν και κρατάνε ψηλά τη σημαία της ομάδας. Όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Πέλλας, που, υπό αντίξοες συνθήκες λειτουργούν και σημειώνουν επιτυχίες, επιτελούν κοινωνικό έργο μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες του αθλητισμού γενικότερα στα μικρά παιδιά τα οποία κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και παίζουν ποδόσφαιρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top