.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Ένα ελαφρύ και νόστιμο πιάτο ζυμαρικών που ενθουσιάζει με την ευκολία και το λιγoστό χρόνο που
χρειάζεται για να γίνει
spaghetti-me-kavouri-lemoni-kai-tsili-olivemagazinegr

Υλικά

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 240γρ. καβουρόψιχα (από κονσέρβα)
  • χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 2 κόκκινες πιπερίτσες τσίλι, ψιλοκομμένες
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 100ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλη χούφτα φυλλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Τα σουρώνετε και τα κρατάτε στην άκρη ζεστά.

Βήμα 2

Στο μεταξύ ετοιμάζετε τη σάλτσα: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και την πιπερίτσα τσίλι μέχρι να μαλακώσουν και να ελευθερώσουν τα αρώματά τους.

Βήμα 3

Προσθέτετε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, ρίχνετε και το μαϊντανό και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε την καβουρόψιχα και αναμιγνύετε.

Βήμα 4

Περιχύνετε τα ζεστά ζυμαρικά με τη σάλτσα και ανακατεύετε απαλά. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.

http://www.olivemagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top