.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη των κορυφαίων πόλεων του Euromonitor International για το
2014 που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, το Χονγκ Κονγκ κατακτά την κορυφή για 6η συνεχόμενη χρονιά, σημειώνοντας μάλιστα αύξηση 8,2% στον τουρισμό του και συνολικά 27,8 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες. Την κορυφαία τριάδα συμπληρώνουν το Λονδίνο στη 2η θέση 17,3 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες και η Σιγκαπούρη στην 3η θέση με 17,086 διεθνείς επισκέπτες και μείωση 0,4% στον τουρισμό της.
Στην τελική δεκάδα βρίσκουμε, επίσης, την Μπανγκόκ με 16,2 εκατομμύρια τουρίστες, το Παρίσι με 14,98 εκατομμύρια, το Μακάου με 14,96 εκατομμύρια, την πόλη Shenzhen της Κίνας με 13,12 εκατομμύρια τουρίστες και στη συνέχεια τη Νέα Υόρκη με 12,23 εκατομμύρια, την Κωνσταντινούπολη με 11,87 εκατομμύρια και την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας με 11,6 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες. Τη μεγαλύτερη αύξηση σε διεθνείς αφίξεις σημείωσε το Ρίο ντε Τζανέιρο με 46,6%, με το FIFA World Cup να έχει συμβάλλει σημαντικά σε αυτή την αύξηση, ενώ η Ελλάδα σημειώνει το υψηλότερο ποσοστό από ποτέ στις διεθνείς αφίξεις.
Στην 100άδα βρίσκουμε και 3 ελληνικές πόλεις. Στη θέση 51 συναντάμε την Αθήνα με 3,38 εκατομμύρια επισκέπτες και αύξηση 29,4% στον τουρισμό, στη θέση 72 το Ηράκλειο Κρήτης με 2,6 εκατομμύρια επισκέπτες και 5,4% αύξηση στον τουρισμό και στη θέση 95 τη Ρόδο με 1,93 εκατομμύρια επισκέπτες και 8,2% αύξηση στους επισκέπτες της. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλη τη λίστα με τις 100 κορυφαίες πόλεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top