.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Κλινική παρέχει ιδανικές συνθήκες εργασίας σε νέο γιατρό, αλλά κανείς δεν έχει απαντήσει επί
του παρόντος στην αγγελία παρά τη μεγάλη αμοιβή.
Πρόκειται για θέση ιατρού στην ονειρική Tokoroa της Νέας Ζηλανδίας με μισθό 250.000 ευρώ το χρόνο, καθώς και τρεις μήνες διακοπές.
douleia_1.jpg
Ο ιδιοκτήτης της κλινικής και γιατρός Dr Alan Kenny τονίζει πως ο πληθυσμός της πόλης των 13.600 κατοίκων έχει αυξηθεί... δραστικά, πράγμα που σημαίνει πως ο ίδιος δεν έχει χρόνο ούτε για διακοπές. Έτσι, ψάχνει απεγνωσμένα να προσλάβει κάποιον γιατρό για να μοιραστούν το πελατολόγιο του.
"Μπορώ να προσφέρω σε ένα νέο γιατρό ένα πολύ καλό εισόδημα", αναφέρει στην New Zealand Herald.
douleia_3.PNG
"Η πελατεία μου αυξήθηκε δραστικά πέρσι και έτσι όσους περισσότερους ασθενείς έχω, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζω", σημειώνει, αλλά, "κουράζεται πάρα πολύ", συμπληρώνει.
Ο Dr Kenny είναι γιατρός από την Μεγάλη Βρετανία και τα τελευταία δύο χρόνια τον βοηθά η κόρη του, όμως, αυτή η βοήθεια δεν φτάνει, αφού έχει 6.000 ασθενείς στο πελατολόγιο του.
Μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για να δηλώσει ενδιαφέρον στην αγγελία που έχει βάλει, με τον ίδιο να δηλώνει πως συνεχίζει να σκέφτεται τρόπους να κάνει ακόμα πιο ελκυστική την προσφορά του.
Σύμφωνα με την Linda Reynolds, του ιατρικού συλλόγου Νέας Ζηλανδίας, οι αγροτικοί ιατροί είναι μία βραχυπρόθεσμη λύση και δεν λύνει το πρόβλημα, αφού ισχύει μόνο για τρία χρόνια. Επίσης δεν είναι πολλοί οι νέοι γιατροί που θέλουν να πάνε σε μία τόσο μικρή πόλη στην Βόρεια Νέα Ζηλανδία.
douleia_4.PNG
Η Tokoroa πάντως είναι η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της Βόρειας Νέας Ζηλανδίας, με μέσο όρο ηλικίας των κατοίκων τα 44 χρόνια ενώ η ανεργία (για τους ηλικίας 15+) είναι στο 22%.

http://www.briefingnews.gr/kosmos/dinoyn-ps250000-etisios-os-amoivi-kai-kaneis-den-prosferetai-na-ergastei

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top