.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους! Ιρακινός παραδέχτηκε ότι βίασε ένα 10χρονο αγόρι επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας πως βρισκόταν σε...  "σεξουαλική κατάσταση έκτακτης ανάγκης”!
 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του express.co.uk, ο Ιρακινός επιτέθηκε βάναυσα στο παιδί, μέσα σε θάλαμο της πισίνας Resienbad στη Βιέννη, με αποτέλεσμα το άτυχο αγόρι να χρειαστεί νοσηλεία.
Ένας ναυαγοσώστης κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο αμέσως μόλις το 10χρονο παιδί τον πλησίασε κλαίγοντας, ενώ την ίδια στιγμή ο Ιρακινός διασκέδαζε πηδώντας από τον βατήρα της πισίνας!
Η αστυνομία τον συνέλαβε επί τόπου και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο ίδιος είπε ότι ήταν μια “σεξουαλική κατάσταση έκτακτης ανάγκης”, δηλαδή... είχε να κάνει σεξ 4 μήνες!
Ο 20χρονος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν στην Αυστρία ως οδηγός ταξί και είχε φθάσει στη χώρα μέσω των Βαλκανίων.
Πηγή: express.co.uk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top