.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η επόμενη γενιά θρυλικού μοντέλου της Jeep, που θα κυκλοφορήσει σε περίπου τρία χρόνια, δεν θα έχει απλά μια mild hybrid εκδοχή, αλλά και μία ηλεκτροϋβριδική. Η τελευταία θα αποτελέσει ένα από τα πιο «πράσινα» μοντέλα που έχει κατασκευάσει ποτέ η αμερικανική εταιρία.

Πρόσφατα είχαμε γράψει για το αναθεωρημένο πλάνο της Alfa Romeo και παράλληλα η FCΑ ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα των μοντέλων και για την Jeep. Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα και μεταξύ μοντέλων που προορίζονται για την αμερικανική αγορά, υπάρχει και το νέο Wrangler, το οποίο εκτός από τετράθυρο θα έχει νέας γενιάς μηχανικά σύνολα καθώς και μια mild hybrid (δηλ. με σύστημα start/stop) έκδοση.

Προς το τέλος της δεκαετίας προβλέπεται μία έκδοση ντίζελ (προφανώς με κάποιο μοτέρ που θα προέρχεται από την Fiat), ενώ αρκετά αργότερα αναφέρεται και μία ηλεκτροϋβριδική έκδοση.

http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/549141/kai-se-uvridiko-ekdosi-to-epomeno-wrangler/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top