.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η διπλή απόληξη της εξάτμισης, με το σήμα «GT» στη μέση, θυμίζει το πρώτο concept car της γερμανικής μάρκας. Το Experimental GT είχε κάνει πρεμιέρα το 1965 στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Πιστή στο ραντεβού της, η Opel μετά από μία εβδομάδα ανήρτησε στο διαδίκτυο το δεύτερο video – προαναγγελία του νέου της concept. Το GT θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη και έως τότε θα δούμε αρκετές λεπτομέρειές του. Αυτή τη φορά μας αποκαλύπτονται ο τροχός και η εξάτμιση.

Η κόκκινη λεπτομέρεια στο πρώτο video του GT, η οποία καθρεφτιζόταν στο μάτι του Προέδρου της Opel, Karl-Thomas Neumann, αποδείχθηκε ότι ήταν ο τροχός του σπορ μοντέλου. Αποτελεί αναφορά στην μοτοσικλέτα της Opel, Motoclub 500, η οποία είχε εμφανιστεί το 1928 με δύο κόκκινα ελαστικά.

Η διπλή απόληξη της εξάτμισης, με το σήμα «GT» στη μέση, θυμίζει το πρώτο concept car της γερμανικής μάρκας. Το Experimental GT είχε κάνει πρεμιέρα το 1965 στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Στο πίσω μέρος του δίθυρου coupe ξεχώριζαν οι κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης.

http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/546804/video-nees-leptomereies-tou-spor-tis-opel/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top