.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Το συγκεκριμένο Mirai, σε ερευνητικό επίπεδο βέβαια, φέρει τεχνολογία δορυφορικής επικοινωνίας από την Kymeta, μία αμερικάνικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή κεραιών επίπεδου πάνελ.

Μπορεί η Toyota να μην πραγματοποίησε κάποια παγκόσμια πρεμιέρα αυτοκινήτου στην έκθεση του Ντιτρόιτ, χρησιμοποίησε όμως ένα όχημα υδρογόνου – το Mirai – για να παρουσιάσει πώς ένα αυτοκίνητο μπορεί να γίνει σταθμός υποδοχής και μετάδοσης δεδομένων με υψηλές ταχύτητες.

Το συγκεκριμένο Mirai, σε ερευνητικό επίπεδο βέβαια, φέρει τεχνολογία δορυφορικής επικοινωνίας από την Kymeta, μία αμερικάνικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή κεραιών επίπεδου πάνελ. Δε χρειάζεται δηλαδή μηχανικά εξαρτήματα, αλλά λογισμικό και τεχνολογία υγρών κρυστάλλων για σύνδεση με τους δορυφόρους. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται πολύ πιο γρήγορη μετάδοση δεδομένων, σε σχέση π.χ. με τη συμβατική δορυφορική κεραία.

Το μικρό βάρος και το λεπτό προφίλ της κεραίας επιτρέπει την τοποθέτησή της στην οροφή του οχήματος, τόσο κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης όσο και ως aftermarket τοποθέτηση. Είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα την τεχνολογία σε οχήματα άμεσης επέμβασης σε φυσικές καταστροφές, καθώς θα μπορούν να μεταδώσουν και να λάβουν δεδομένα υπό ακραίες συνθήκες.http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/545075/to-toyota-udrogonou-me-doruforiko-sustima-epikoinonias/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top