.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Από τις πρώτες φωτογραφίες του Ioniq, φαίνεται ένα όμορφο τετράθυρο μοντέλο με liftback στιλ προς όφελος της πρακτικότητας.

Λίγο μετά των όσων γράψαμε για το νέο ηλεκτροϋβριδικό της Hyundai, δημοσιοποιήθηκαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μαζί με μερικά πρώτα στοιχεία για το Ioniq, που θα πραγματοποιήσει την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Από τις πρώτες φωτογραφίες του Ioniq, φαίνεται ένα όμορφο τετράθυρο μοντέλο με liftback στιλ προς όφελος της πρακτικότητας. Μάλιστα, το υβριδικό της Hyundai συμβαδίζει ως ένα μεγάλο σημείο με τα ευρωπαϊκά γούστα και λογικά η τιμή πώλησής του θα είναι αυτή που θα το τοποθετήσει -από το ερχόμενο καλοκαίρι-, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και απέναντι στο άμεσα ανταγωνιστικό Toyota Prius.

Το εσωτερικό δείχνει ισορροπημένο δίχως σχεδιαστικές υπερβολές και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής για να υποστηρίζει πλήρη διασύνδεση με smartphone, ο πίνακας οργάνων συνδυάζει και ψηφιακές ενδείξεις, υπάρχουν ποτηροθήκες, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων μας λέει πως εδώ έχουμε να κάνουμε με την υβριδική έκδοση (θα υπάρξει μία plug-in καθώς και μία πλήρως ηλεκτροκίνητη εκδοχή).http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/542674/episimo-o-adipalos-tou-prius-apo-ti-hyundai/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top