.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η Microsoft σταματά την υποστήριξη για τους Internet Explorer 8, 9 και 10 αύριο 12/1/2016, με την έκδοση ενός τελικού patch που καλεί σε αναβάθμιση σε πιοσύγχρονους web browsers.
H παύση της υποστήριξης σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν ενημερώσεις ασφαλείας ή τεχνική υποστήριξη για τις εν λόγω εκδόσεις του Internet Explorer από αύριο.
Η Microsoft ‘τελειώνει’ τoυς Ιnternet Εxplorer 8/9/10
H Microsoft έχει συμπεριλάβει τον Internet Explorer στα προγράμματα με "legacy" status, τα οποία διατηρεί και μόνο για λόγους συμβατότητας των επιχειρήσεων από το περασμένο Μάρτιο. Παρόλα αυτά υπολογίζεται ότι από αύριο εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες θα χρησιμοποιούν έναν επικίνδυνο web browser χωρίς υποστήριξη.
Σκόπιμο είναι όσοι χρησιμοποιούν κάποιον από τους ΙΕ 8/9/10 να στραφούν σε κάποιον σύγχρονο web browser... αν και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι κανένας από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν χρησιμοποιεί κάποια από τις παραπάνω εκδόσεις του Internet Explorer…

http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top