.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Το θρυλικό off road κατασκευαζόταν επί 69 συναπτά έτη (από το 1948) χωρίς διακοπή, αρχικά ως Series Land Rover και στη συνέχεια ως Defender!

Σε κλίμα συγκίνησης, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Σόλιχαλ, στη Μ. Βρετανία, αποχαιρέτησαν το τελευταίο Defender. Το θρυλικό off road κατασκευαζόταν εκεί επί 69 συναπτά έτη (από το 1948) χωρίς διακοπή, αρχικά ως Series Land Rover και στη συνέχεια ως Defender! Η εταιρεία προσκάλεσε περισσότερους από 700 νυν και τέως εργαζομένους στο εργοστάσιο, προκειμένου όχι μόνο να παραστούν στο «αντίο» αλλά και να οδηγήσουν ορισμένα ιστορικά της μοντέλα.

Η γραμμή παραγωγής του Σόλιχαλ θα εκσυγχρονιστεί, καθώς η Land Rover σχεδιάζει να λανσάρει τη νέα γενιά του Defender. Σχεδιαστικά μπορεί το νέο μοντέλο να διατηρήσει δεσμούς με το απερχόμενο, όμως τεχνολογικά θα απέχει… έτη φωτός. Στον ίδιο χώρο η βρετανική μάρκα θα λειτουργήσει πλέον μία μονάδα αποκατάστασης παλαιών Land Rover που συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα διατεθούν προς πώληση τον Ιούλιο του 2016.http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/549314/telos-stin-paragogi-tou-thrulikou-defenfer/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top