.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

”Ευχαριστούμε την Ελλάδα για τις 250.000 θέσεις εργασίας”
Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το πρωτοσέλιδο, ειρωνικό ευχαριστήριο δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία βουλγαρικής εφημερίδας «Sega» με τίτλο «Thanks Greece».
Ένα δημοσίευμα που ευχαριστούσε, όπως έγραφε, 60.000 ελληνικών επιχειρήσεων που έφυγαν λόγω των capital controls ως συνέπεια της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Οπως σημείωνε η βουλγαρική εφημερίδα και μεταφέρει το newmoney.gr, καθημερινά κατά μέσο όρο η Βόρεια Ελλάδα «έστελνε» 335 επιχειρήσεις στη Σόφια εξαιτίας του φόβου κατάρρευσης του ντόπιου τραπεζικού συστήματος δημιουργώντας διά της επαγωγικής μεθόδου χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. «Ευχαριστούμε για τη δημιουργία 250.000 νέων θέσεων εργασίας στη χώρα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική – αν και δεν απέχει πολύ απ” όσα οι Βούλγαροι για προφανείς προπαγανδιστικούς λόγους φουσκώνουν. Οπως αναφέρει στο «Newmoney.gr» ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος πρώτος είχε αναδείξει το θέμα προ μηνών, η αλήθεια είναι ότι έφυγαν συνολικά 60.000 ΑΦΜ προς τη Βουλγαρία και όχι αποκλειστικά επιχειρήσεις.
«Αυτό δεν μειώνει καθόλου το πρόβλημα και θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση που ακόμα πανηγυρίζει το ότι δεν υπήρξε μεγάλος αντίκτυπος από τους κεφαλαιακούς ελέγχους», αναφέρει ο κ. Κορκίδης και συμπληρώνει ότι το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε αγροτικές επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας που μετέφεραν τη φορολογική τους έδρα στη Βουλγαρία, μεταποιητικές επιχειρήσεις αλλά και απλά φυσικά πρόσωπα που φοβήθηκαν τις εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
aetos-apokalypsis.com
Σχόλια: Αυτά είναι τα ντροπιαστικά έργα των εν Ελλάδι πετυχημένων στην καταστροφή της χώρας πολιτικών, δημοσιογράφων που αποκρύπτουν τις πραγματικές διαστάσεις της καταστροφής σε αγαστή συνεργασία με πολιτικό σάπιο σύστημα.
Το έργο των συνδικαλιστών που ξεσηκώνουν τους εργάτες κατά των εργοδοτών με έναν και μοναδικό σκοπό την εκδίωξη των εργοδοτών και εν συνεχεία την απόλυτη πτώχευση των εργαζομένων για να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τους εργατοπατέρες.
Και σκεφτείτε πως σε όλη την σύγχρονη ιστορία της η Βουλγαρία ήταν πάντοτε εχθρική προς στην Ελλάδα, μάλιστα τελευταία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σόφιας ένας επιφανής Βούλγαρος δήλωσε πως η Βουλγαρία πρέπει να ζητήσει από την Ελλάδα τα εδάφη της Μακεδονίας και Θράκης ! Και εμείς χτίζουμε αυτή την εχθρική Βουλγαρία που τρέφει κατά βάθος μίσος προς την Ελλάδα !
Η λύση είναι μια, διάλυση του σάπιου κατεστημένου από νοήμονες πολίτες που πρέπει με κάθε μέσω και τρόπο να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους !

πηγη
http://epanellinismos.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top