.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Ούτε που την φαντάζονταν οι τρεις βουλευτές τέτοια... "υποδοχή" στο αεροδρόμιο της Καστοριάς!Ο λόγος για την Ολυμπία Τελιγιορίδου του ΣΥΡΙΖΑ, την Μαρία Αντωνίου της  Ν.Δ. και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη. Οι αγρότες δε "μάσησαν" τα λόγια τους. Τους περίμεναν... πώς και πώς μαζί με τα τρακτέρ τους και μόλις τους είδαν μπροστά τους, άρχισαν τα "όργανα". Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες, ειδικά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...
Το αεροδρόμιο Καστοριάς στο Άργος Ορεστικό γέμισε με αστυνομικούς που... λίγο έλειψε να είναι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους!
πηγή:
Η Ολ.Τελιγιορίδου δήλωσε πως δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα ακόμη, είναι δίκαια τα αιτήματα, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Η Μαρία Αντωνίου ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ σε λίγα 24ωρα φέρνει δική της πρόταση, αλλά το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να το ψηφίσει. Τελικά, οι βουλευτές πήγαν με συνοδεία μέχρι τα σπίτια τους...
Πηγή: alphafm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top