.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Οι Γερμανοί... ξανάρχονται και αυτή τη φορά υπό μορφή... εφοριακών. Στόχος η πάταξη του μαύρου χρήματος και της φοροδιαφυγής. Οι ειδικοί που στέλνει ο Σόιμπλε στην Αθήνα θα φέρουν “πακέτο” και τα μέτρα που έχει λάβει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε το Σάββατο φέρνει στην Ελλάδα ειδικά κλιμάκια Γερμανών εφοριακών.
Η συνδρομή των Γερμανών δεν θα περιοριστεί μονάχα σε σεμινάρια και μεταφορά τεχνογνωσίας αλλά και στην πραγματοποίηση εργαστηρίων, παρακολούθηση σε καθημερινή βάση της λειτουργίας του κεντρικού μητρώου αφερέγγυων επιχειρήσεων αλλά και παρακολούθηση της ροής πληροφόρησης και αξιολόγησης της συλλογής των φόρων. Παρεμβάσεις αναμένεται να γίνουν και στη δομή των ελεγκτικών μηχανισμών.
Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αυτή τη φορά στην Ελλάδα θα έρθει διακριτή ομάδα Γερμανών τεχνοκρατών, οι οποίοι θα αποτυπώσουν σε πλήρη λεπτομέρεια την εικόνα της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες η κάθοδος των τεχνικών κλιμακίων είναι πιθανό να ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

http://www.newsit.gr/oikonomia/Eforiakoi-toy-Soimple-stin-Athina/504684

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top