.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Στην διανομή 1.300 τρίκιλων συσκευασιών πατάτας προχώρησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλμωπίας, μετά από δωρεά της εταιρίας McCain.
Συγκεκριμένα, παραχωρήθηκε συγκεκριμένος αριθμός συσκευασιών στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων κατόπιν συνεννόησης, μιας και είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ποιοι συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη.
Έτσι, ξεκίνησε πιλοτικά την δράση του το νεοσύστατο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλμωπίας, το οποίο δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και αναμένεται να βοηθήσει πολύ κόσμο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης εξαιτίας της κρίσης που μαστίζει την χώρα μας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Τ.Κ. Αρχαγγέλου διέθεσε τις πατάτες που τις αναλογούσαν στο ΚΔΑΠμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», η Τ.Κ. Νότιας τις διέθεσε στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας, ενώ η Τ.Κ. Περίκλειας τις διέθεσε στις δυο παραπάνω δομές, καθώς είναι τρία χωριά με μεγάλη παραγωγή πατάτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top