.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 

 

Εκπαιδευτικές δράσεις στο ΚΕΕΥΟ Κρύας Βρύσης με τη συμμετοχή παιδιών δημοτικών σχολείων


Δύο τάξεις, η Γ΄ και η Δ΄ του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης και Εξέτασης Υποψήφιων Οδηγών στην Κρύα Βρύση συνοδευόμενες από τους δασκάλους τους.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Χρήστος Νιστέλκας υποδέχτηκε τους μικρούς μαθητές και, αφού περιέγραψε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά εξηγώντας τη διαδικασία απόκτησης της άδειας οδήγησης και τη χρησιμότητά της. Ακόμη, ο κ. Νιστέλκας ανέφερε τις προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύουν ώστε να αποκτήσει κάποιος το δίπλωμα οδήγησης σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Εν συνεχεία δέχθηκε ιδιαίτερα εύστοχες ερωτήσεις από τους αυριανούς υποψήφιους οδηγούς και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους δασκάλους για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των μαθητών σχετικά με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει: «Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών στην Κρύα Βρύση εξυπηρετεί πλήρως τους σκοπούς του. Είναι από τα λίγα κέντρα που λειτουργούν στην Ελλάδα, τηρεί τους κανόνες και τις προδιαγραφές εύρυθμης λειτουργίας και, το σημαντικότερο, οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με διαφάνεια και υπευθυνότητα. Οι εκπαιδευτικές δράσεις και οι επισκέψεις των σχολείων της Πέλλας αποτελούν ευχής έργον ώστε τα παιδιά μας να κατανοήσουν τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης και της κυκλοφορίας στους δρόμους. Είμαστε κοντά σε τέτοιες δράσεις και καλούμε κι άλλους φορείς να ενημερωθούν από κοντά για τη λειτουργία του Κέντρου και τη σημασία του στις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών της περιοχής μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top