.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας κ. Κωνσταντίνο Κούγκα, στην οποία συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σαββίδης, ο Πρόεδρος Β’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Βέσκος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Προμάχων κ. Ευστάθιος Προμάχων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Εξαπλατάνου κ. Χαράλαμπος Παυλίδης.
Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη τον κ. Κούγκα για την πρόσφατη επανεκλογή του, σημείωσε ότι η άψογη συνεργασία που υπήρχε μέχρι σήμερα θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν κατά καιρούς.
Επιπλέον, έπεσε στο τραπέζι μία πολύ καλή ιδέα που αφορά στα Λουτρά και τον σχολικό τουρισμό. Προτάθηκε να υπάρξει επικοινωνία σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τους κατά τόπους Διευθυντές Εκπαίδευσης και να κληθούν να επισκεφθούν την περιοχή μας μέσα σε ένα πλαίσιο που θα οριστεί από τον Δήμο και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο να γίνει η περιοχή μας προορισμός για τις σχολικές εκδρομές των μαθητών.
Ταυτόχρονα, προτάθηκε από τον κ. Κούγκα η διεξαγωγή ενός Ετήσιου Πανελλήνιου Μαθητικού Φεστιβάλ στην περιοχή της Αλμωπίας, το οποίο θα έχει την προοπτική να γίνει θεσμός μέσα από τα μονοπάτια του πολιτισμού και της παράδοσης.
Τέλος, συζητήθηκε η βελτίωση των αθλητικών υποδομών, για την διοργάνωση μαθητικών αγώνων στίβου στην Αριδαία.
Η σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όπως συμφώνησαν όλοι, η συνεργασία θα συνεχιστεί ακόμα πιο εντατικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top