.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Κανείς δεν θυμάται πλέον την τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού. Πολλοί μιλούν για το οριστικό τέλος μετά από 26 χρόνια για τον γάμο του Γιώργου Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Γιώργος Παπανδρέου στις γιορτές προτίμησε να είναι με τα αδέλφια του. Συνέφαγε με συγγενείς του στη Δροσιά τα Χριστούγεννα και στη Νέα Ερυθραία την πρωτοχρονιά. Και από τα δύο τραπέζια έλειπε η Άντα Παπανδρέου.
Η τελευταία επίσημη κοινή του εμφάνιση ήταν το περασμένο Πάσχα στην Κρήτη. Λίγο καιρό νωρίτερα και ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό από την πλευρά Παπανδρέου με μια λιτή ανακοίνωση τα δημοσιεύματα είχαν διαψευστεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, παρά τις γέφυρες που προσπαθούν να ρίξουν μεταξύ του συγγενικά του πρόσωπα όλα δείχνουν ότι Γιώργος και Άντα Παπανδρέου βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

http://www.newsit.gr/politikh/Diazygio-gia-Giorgo-kai-Anta-Papandreoy/492399

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top