.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Τους Προμάχους επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΕ.Κ.Π.Α. και Ιατρό κ. Χρήστο Δόντσο και την Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Μαρία Γιουρούκη, με σκοπό να δει από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται το αγροτικό ιατρείο του χωριού, ενώ νωρίτερα υπήρξε και επικοινωνία με τον αγροτικό ιατρό.
Ο Δήμαρχος το προηγούμενο διάστημα επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την επισκευή του ιατρείου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κατά την συνάντηση με την Πρόεδρο, η επιλογή των Προμάχων έγινε καταρχήν με πληθισμιακά κριτήρια και κατά δεύτερον με το σκεπτικό ότι το χωριό απασχολεί πολλούς υλοτόμους εκτεθειμένους στα ατυχήματα, ενώ την πληροφόρησε ότι ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση για βοήθεια και σύντομα αναμένονται νεότερα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top