.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Όσον αφορά τον εκχιονισμό του δρόμου από την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν στην συνάντηση που έγινε πριν ένα μήνα του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Τερζάκη ζητήθηκε η βοήθεια της ΕΤΑΔ για τον εκχιονισμό του δρόμου από την Κερασιά. Ο πρόεδρος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με την παραχώρηση ενός εκχιονιστικού μηχανήματος ζητώντας παράλληλα να διαθέσει και ο Δήμος Αλμωπίας άλλο ένα εκχιονιστικό μηχάνημα και το αλάτι για τον επιτυχή εκχιονισμό του δρόμου. Αντίστοιχα ο Δήμος Έδεσσας έχει αναλάβει τον δρόμο μέσω Αγίου Αθανασίου.
Ο βουλευτής ενημέρωσε εγκαίρως τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο ο οποίος ανέφερε ότι ο Δήμος διαθέτει εκχιονιστικό μηχάνημα και έχει προμηθευτεί αλάτι για τις ανάγκες εκχιονισμού σε όλο τον Δήμο.
Ο βουλευτής θεωρεί απαράδεκτο να μην είναι ανοικτός ο δρόμος από την Κερασιά προς το χιονοδρομικό και ζητά από τους υπεύθυνους να προσέξουν την προσπελασιμότητα του δρόμου αυτού, καθόσον αποτελεί την πρόσβαση της Αλμωπίας προς το χιονοδρομικό και ο δρόμος διασύνδεσης των δύο κυριότερων τουριστικών προορισμών της Πέλλας (Λουτρά και χιονοδρομικό Κέντρο) ιδιαίτερα που η περιοχή του χιονοδρομικού ανήκει διοικητικά στην Αλμωπία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top