.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Ο κ. Βρούτσης πήρε το λόγο με αφορμή την αναφορά που έκαναν στο πρόσωπό του τόσο ο κ. Κατρούγκαλος όσο και ο πρωθυπουργός, απαντώντας: "Φυσικά δεν είμαστε ίδιοι. Εγώ δεν είμαι ψεύτης κ. Κατρούγκαλε, ούτε υποσχέθηκα ποτέ αυξήσεις συντάξεων. Εσείς το κάνατε και όλη η κυβέρνηση. Αυτή είναι η διαφορά μας".
"Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ήλιου που τη σταμάτησε ο υπουργός σας η μηνιαία δαπάνη του ασφαλιστικού είναι 2, 6 δισ ευρώ. Με μια απλή διαίρεση μεσοσταθμικά 1,5 σύνταξη του κάθε Έλληνα κόβεται με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" συνέχισε ο κ Βρούτσης.
"Τα στοιχεία του Ήλιου γιατί ήταν ουσιαστικά παραποιημένα" απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος εξαγριώνοντας τον κ. Βρούτση. "Ό,τι και να είστε εσείς, η Βουλή δεν είναι τσίρκο. Καθίστε κάτω" είπε ο κ. Κατρούγκαλος και συνέχισε.  "Ο κ. Βρούτσης μας είπε ότι το ασφαλιστικό έως το 2015 άκμαζε και ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και το διέλυσε και λέει ότι άλλοι είναι οι ψεύτες" .

http://www.enikos.gr/politics/366827,Agria-kontra-Katroygkaloy-Broytsh-gia-to-asfalistiko-BINTEO.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top