.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Έναρξη του προγράμματος πεντάμηνης εργασίας στην Π.Ε. Πέλλας

Με πενήντα (50) συμπολίτες μας οι οποίοι θα εργάζονται για τους επόμενους πέντε μήνες ενισχύονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τους προσληφθέντες καλωσόρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους επέλεξαν την Π.Ε. Πέλλας για να εργαστούν το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντική η παρουσία σας εδώ, σας ευχαριστώ που επιλέξατε την Π.Ε. Πέλλας για να εργαστείτε και, από εδώ και πέρα είμαστε συνεργάτες. Η συγκυρία που αντιμετωπίζουμε όλοι είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί σεβασμό στα προβλήματα του καθένα. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε μεθοδικά και πάντα με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Σας εύχομαι καλή χρονιά και καλή αρχή».

Στη συνέχεια έγινε η τοποθέτηση των υπαλλήλων στις υπηρεσίες όπου θα εργαστούν για τους επόμενους πέντε μήνες με στόχο την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων και αμεσότερων αναγκών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top