.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Στην 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των προωθητικών δράσεων για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, που θα πραγματοποιηθεί από την HELEXPO, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, από 28-1-2016 έως 31-1-2016.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα διαθέτει χώρο περίπου 10-12 τ.μ. στο περίπτερο της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ( Περίπτερο 14), για να εκθέσει και να αναδείξει τα τοπικά αγροτικά, βιομηχανικά και παραδοσιακά προϊόντα αλλά και κρασιά της Πέλλας.
Στόχος της συμμετοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της και η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ευρύ πρόγραμμα παραλλήλων εκδηλώσεων, με στόχο αφενός την στοχευμένη κι αποτελεσματική προβολή προϊόντων, αλλά και την προσέλκυση περισσότερων και πιο εξειδικευμένων επισκεπτών. Πληροφορίες για την έκθεση υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.helexpo.gr.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας απευθύνει κάλεσμα σε επιχειρηματίες της Πέλλας να συμμετέχουν στην 26η AGROTICA . Η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς τα έξοδα καλύπτονται από την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας. Η παρουσία της κάθε επιχείρησης θα γίνει με προϊόντα και έντυπο υλικό.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στους: Καλαϊτζίδου Αικατερίνη ΤΕ Γεωπόνο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2381351398, 2381351212 & 6997026331, mail kkalaitzidou@pella.gr και Καφετζή Κώστα ΤΕ Γεωπόνο, τηλέφωνό επικοινωνίας 2381351256 & 6934131975 mail kkafetzis@pella.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top