.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ήταν να μην πάρει φόρα η Tesla με το Model X. Το ηλεκτρικό SUV πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά τελικά, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε επίσημα στην τελική του μορφή τον περασμένο Σεπτέμβριο, όλα κυλάνε ρολόι.

Όχι μόνο παραδόθηκαν όλα τα μοντέλα «Founders Series» που αφορούσαν τις προ-παραγγελίες που είχαν γίνει πριν καν αποκτήσει «λαμαρίνες και δομή» το εν λόγω μοντέλο αλλά έχουν αρχίσει οι παραδόσεις των μοντέλων «Signature Series» που είναι η πιο ακριβή εκδοχή του.

Κι επειδή η εταιρεία πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων με έδρα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είδε πως η ζήτηση διαρκώς αυξάνεται, προχώρησε σε αύξηση και της παραγωγής.

Ήδη ένα στα δύο μοντέλα της Tesla που «γεννιούνται» είναι Model X, με σχεδόν τετραψήφιο αριθμό μονάδων να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής κάθε εβδομάδα. Όλα αυτά με το κόστος απόκτησής του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού να είναι λίγο πάνω από τις 130 χιλιάδες δολάρια, με ένα ποσό γύρο στο 1/3 να απαιτείται για να παραγγείλει κανείς το όχημά του. Το Model X έχει αυτονομία λίγο κάτω από τα 400 km.http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/540057/auxisi-paragogis-gia-to-suv-tis-tesla/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top