.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

Ένα αξιόλογο 65λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο «This is a coup» (αυτό είναι ένα πραξικόπημα) δημιούργημα του όχι εχθρικού προς την ελληνική αριστερή κυβέρνηση Πολ Μέισον μπόρεσε να αποκρυσταλλώσει ότι συνέβει στο διάστημα των επτά πρώτων μηνών της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο βρετανός δημοσιογράφος κατέγραψε όλο το παρασκήνιο που οδήγησε σε οδυνηρές, για τον λαό αποφάσεις και ενέργειες, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
- ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για τον... έντιμο συμβιβασμό. «Νομίζω πως χάσαμε χρόνο. Στο τέλος μας τελείωσαν τα χρήματα και οι δυνάμεις» παραδέχεται ο πρωθυπουργός και προσθέτει ότι «αν το ήξερα αυτό, Θα είχα πάρει πιο γενναίες αποφάσεις από την αρχή».
- καταγράφεται η εφορία της περιόδου Μαρτίου-Απριλίου όταν ο κόσμος συναντούσε τον Γιάνη Βαρουφάκη στο δρόμο και τον αποθέωνε για τους χειρισμούς του, όταν ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωνε ότι δεν θα πληρωθούν οι επίσημοι δανειστές προκειμένου να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε περιοδεία σε ευρωπαϊκά κοινοβούλια για να παρουσιάσει το πόρισμα της επιτροπής για το χρέος
- την ακριβή πρόβλεψη του Γιάνη Βαρουφάκη μετά το υπουργικό συμβούλιο της 21ης Ιουνίου όταν έλεγε ότι «Η υποψία μου είναι ότι θα μας δώσουν μια προσφορά που δεν μπορούμε να δεχθούμε. Και κατά συνέπεια θα υπάρξει κλείσιμο τραπεζών την Τρίτη μετά τη Σύνοδο Κορυφής»!
- το βαρύ κλίμα μετά την περίφημη 17ωρη διαπραγμάτευση και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου με τους πάλαι ποτέ συνοδοιπόρους του Αλέξη Τσίπρα, Γιάνη Βαρουφάκη και Ζωή Κωνσταντοπούλου να μιλούν για προδοσία του 62% το οποίο επέλεξε το «όχι» στο δημοψήφισμα της 6ης Ιουλίου. 
Πολ Μέισον: «Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε το τέλος της λιτότητας, αλλά απέτυχε». Τα πλάνα είναι πια ασπρόμαυρα και η μουσική ταιριάζει σε νεκρώσιμη ακολουθία.
Δείτε το ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον.http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top