.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Για θέματα αθλητισμού της Πέλλας στο υφυπουργείο Αθλητισμού και στη ΓΓΑ ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, συνοδευόμενος από τον Πέτρο Τσαρκνιά, Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, όπου συναντήθηκε με τον Κο Ιάκωβο Φιλιππούση, Διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού και ενημερώθηκαν για τον υπό διαμόρφωση νέο αθλητικό νόμο. Συζήτησαν ακόμη για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προώθηση του αθλητισμού (κυρίως του μαζικού και του αθλητικού τουρισμού) στην Πέλλα.

Ακόμη συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Κο Ιούλιο Συναδινό τον οποίο ενημέρωσαν για την κατάσταση του αθλητισμού στην Πέλλα (κατάσταση αθλητικών εγκαταστάσεων, προβλήματα στην αδειοδότησή τους, ελλείψεις, προτεραιότητες, την κατάσταση των σωματείων και τις προοπτικές ανάπτυξης του αθλητισμού στην Πέλλα.
Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση επίσκεψης του Κου Συναδινού στην Πέλλα στις αρχές του 2016, ώστε να αποκτήσει ο ΓΓΑ ιδίαν άποψη για την κατάσταση, να συναντηθεί με Δήμους και αθλητικά σωματεία και να προωθηθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα, όσο, βέβαια επιτρέπει η σημερινή συγκυρία.
Επίσης συζητήθηκε η συνεργασία του Βουλευτή (που ασχολείται στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Έργου με θέματα Ενέργειας) με τον ΓΓΑ, ώστε μαζί με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και άλλους φορείς ( ΚΑΠΕ κλπ) να αντιμετωπισθούν θέματα ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας στις αθλητικές εγκαταστάσεις και να αναπτυχθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top