.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Μετά από τα πυρά που
δέχτηκε για τη διεκδίκηση του κόστους μετακίνησης στην Ισπανία από την Αμερική, όπου εγκαταστάθηκε με τον σύζυγό της, η βασίλισσα ομορφιάς Carmen Lopez φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μαμά της. Θέλησε να πει τη... γυμνή αλήθεια και να αποκαταστήσει τη φήμη της.

Η Lopez ισχυρίστηκε πως αναγκάστηκε να μετεγκατασταθεί όταν ο άντρας της έμεινε άνεργος και τελικά βρήκε δουλειά ως καθηγητής στο Σικάγο. Δήλωσε ότι το κόμμα της Ciudadanos γνώριζε το σχέδιό της. "Είχα αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο κόμμα και την τοπική πολιτική χωρίς να παίρνω ούτε μια δεκάρα. Με υποστήριζαν οι γονείς μου", σημείωσε η 43χρονη πολιτικός.
"Ζήτησα να συμμετέχω μέσω τηλεδιασκέψεων που είναι δωρεάν αλλά το αίτημά μου δεν έγινε δεκτό. Δεν είχα άλλη επιλογή", συμπλήρωσε. Ισχυρίζεται ότι το περιστατικό διέρρευσε σκόπιμα στα ΜΜΕ. "Να εξυπηρετείς τα συμφέροντα μιας μικρής πόλης 17.000 κατοίκων στην Ανδαλουσία όντας πάνω από 6.000 χιλιόμετρα μακριά φαίνεται λίγο δύσκολο", σημείωσε εκπρόσωπος του κόμματος.
Πηγή: Dailystar

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top