.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Έχουμε συνηθίσει, κάθε φορά που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, να διαβάζουμε τις δέκα καλύτερες ταινίες που θα μας βάλουν στο κατάλληλο κλίμα. Και κάπως έτσι, βάζουμε ζεστές κάλτσες, φτιάχνουμε την πιο ωραία σοκολάτα ρόφημα, σβήνουμε τα φώτα και πατάμε play. Λοιπόν, ξεχάστε ό,τι ξέρατε!

Ιδού οι ταινίες που θα σας... ζαλίσουν. Όχι από έρωτα, αλλά από ποτό! Πολύ ποτό. Ένα παιχνίδι, λοιπόν, για εσάς, που θα βλέπετε μία χαρακτηριστική γιορτινή ταινία και θα πρέπει να πιείτε και από ένα σφηνάκι. Σας προειδοποιούμε, όμως, είναι παιχνίδι για γερούς παίκτες.
Ξεκινάμε! Βλέπετε το Home Alone; Ένα σφηνάκι, όποτε κάποιος βρίζει ή επιτίθεται στον Kevin. Ακόμη ένα, όποτε κάποιος μιλάει Γαλλικά ή κάθε φορά που ο Kevin φωνάζει σε κάποιον ή μιλάει στον εαυτό του. Να το δυσκολέψουμε; Δύο σφηνάκια, όποτε οι κακοί, Harry και Murv, τραυματίζονται (!).
Φυσικά, αν και ρομαντικοί, αυτή τη φορά, όσοι δείτε το Love Actually, θα το χαρείτε λίγο παραπάνω. Ξεφύγετε από το ειδύλλιο του Collin Firth και της Aurelia και ξεκινήστε τα σφηνάκια, όταν ακούτε τη λέξη actually, όταν ξεκινάει το τραγούδι ''Christmas is all around You''. Και αν είστε δυνατοί παίκτες, πιείτε όποτε κάποιος κλαίει, διηγείται μία ρομαντική ιστορία ή όποτε φαίνεται σε σκηνή ο Hugh Grant.
Καλή διασκέδαση!
ΠΗΓΗ: buzzfeed.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top