.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Eύκολη
 
Υλικά
 
Για 2-4 άτομα
  • 1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη
  • 1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα)
  • 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 1 καρότο κομμένο σε στρογγυλές φέτες
  • 1 φλιτζ. τσαγιού. λευκό κρασί
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 25 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
  • λίγα φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα αλάτι, πιπέρι 
Εκτέλεση
 
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το χοιρινό με τη φυτίνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθύνουν.
 
'Έπειτα ρίχνουμε τα κυδώνια με το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά.
 
Προσθέτουμε το λάχανο, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό.
 
Αφήνουμε στη φωτιά για 15 λεπτά περίπου.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top