.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ο Γιάννης Σηφάκης στο υπουργείο Παιδείας για προβλήματα της Πέλλας
Το υπουργείο Παιδείας επισκέφθηκε ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης μαζί με τον Πέτρο Τσαρκνιά, πρόεδρο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αλμωπίας και συναντήθηκαν με τον Τάκη Κατσαρό Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας Κου Φίλη, τον οποίον ενημέρωσαν για τα προβλήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Πέλλας.
Ζητήθηκε η πλήρης κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών και τονίστηκε η σημασία και η ανάγκη στο νέο σχολικό έτος τα θέματα μεταθέσεων και πρόσληψης εκπαιδευτικών να λύνονται έγκαιρα ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις εκπαιδευτικών στην αρχή του σχολικού έτους.
Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας των διευθύνσεων και τονίστηκε το οξύ πρόβλημα της στελέχωσης τους, καθώς οι διευθύνσεις έχουν πολλές κενές οργανικές θέσεις, οι οποίες καλύπτονται με αποσπάσεις. Για τις αποσπάσεις στις διευθύνσεις προτάθηκε η διάρκεια τους να είναι τριετής. Ακόμη να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μετάταξης εκπαιδευτικών σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων που είναι σε εκκρεμότητα.
Ζητήθηκε η ίδρυση τμημάτων ένταξης σε σχολεία της Πέλλας και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ Αριδαίας, στο 2Ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, 4Ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας, Γυμνάσιο Πετριάς, Γυμνάσιο ΄Αρνισσας. Επίσης ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου στο Νομό Πέλλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top