.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Διανομή μανταρινιών από την Π.Ε. Πέλλας
Στους Δήμους Έδεσσας και Πέλλας, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ως Επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πέλλας, ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή φρούτων και, συγκεκριμένα, μανταρινιών στους Δήμους Έδεσσας και Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ καθώς και οι κάτοχοι κάρτας σίτισης.

Οι μεν ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοπροσωπίας.

Από την άλλη, οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα σίτισης, την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοπροσωπίας.

Η διανομή θα γίνει για το Δήμο Έδεσσας, στις δημοτικές αποθήκες (περιοχή σφαγείων), ενώ για το Δήμο Πέλλας, στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου 501 (στο δρόμο προς Πενταπλάτανο).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί 09:00 – 15:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top