.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η διάθεση μιας σημαντικής αναβάθμισης για την παιχνιδομηχανή Xbox One της Microsoft, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν στην κονσόλα τους και παλαιότερα παιχνίδια, ξεκίνησε την Πέμπτη.
Η αναβάθμιση αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες πλοηγούνται στο κεντρικό μενού της κονσόλας, ενώ πολλές κοινές εργασίες θα γίνονται ταχύτερα.
Επίσης, θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια της παλαιότερης παιχνιδομηχανής Xbox 360, παρέχοντας συμβατότητα για τουλάχιστον 100 μεγάλους τίτλους παιχνιδιών, όπως το Gears of War και το Mirror's Edge. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μέσα στο επόμενο έτος αναμένεται να προστεθούν ακόμα περισσότεροι τίτλοι παιχνιδιών.
Αλλαγές επίσης θα επέλθουν και στο λειτουργικό σύστημα της συσκευής προκειμένου αυτό να «συνεργάζεται» καλύτερα με τα Windows 10, το νεότερο OS της Microsoft για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά τους το βρετανικό δίκτυο BBC, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή έως ότου εμφανιστεί η ειδοποίηση για εγκατάσταση της αναβάθμισης στην κονσόλα τους, αφού το update πρέπει να διανεμηθεί σε τουλάχιστον 12 εκατομμύρια συσκευές.

http://www.news.gr/tech/tech-nea/article/244320/paixte-paliotera-paihnidia-sto-xbox-one-me-mia-ap.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top