.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Μπορεί ο αρχικός στόχος για ένα ραντεβού να έπεσε στο κενό,
αλλά ο συγκεκριμένος φοιτητής "έριξε" τα social media με την ευρηματικότητά του. Δείτε τον γλυκό τρόπο που προσπάθησε να προσεγγίσει μια συμφοιτήτριά του!

Οι χρήστες του Twitter επαινούν τον φοιτητή του πανεπιστημίου του Southampton για το καλύτερο μήνυμα πρώτου ραντεβού, με το tweet που έκανε η άμεσα ενδιαφερόμενη με το μήνυμά του να έχει αναδημοσιευτεί περισσότερες από 31.000 φορές μέσα σε 2 μέρες. Η φοιτήτρια Naomi Lucking μοιράστηκε φωτογραφίες από το σημείωμα που της άφησε στη βιβλιοθήκη ο κρυφός θαυμαστής της, ρωτώντας την αν θα ήθελε να πιει μαζί του καφέ κάποια μέρα.
Η δημιουργικότητα του νεαρού, που σχεδίασε μια συνομιλία στην εφαρμογή WhatsApp, εντυπωσίασε τους χρήστες των social media. Παρά ωστόσο την πρωτοτυπία του, η Naomi του έριξε χυλόπιτα, περιγράφοντας την εμπειρία ως την πιο "παράξενη" στη ζωή της. Του έδωσε βέβαια 10/10 για τη δημιουργικότητά του. Μπορεί αυτή τη φορά να γνώρισε την απόρριψη, αλλά θα γίνει σύντομα ο πρίγκιπας κάποιας άλλης κοπέλας! http://www.newsit.gr/kosmos/Efage-xylopita-alla-erikse-ta-social-media-Pos-tis-zitise-rantevoy/446887

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top