.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Είχε φτάσει η στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Σε λίγες στιγμές θα έφερνε στον κόσμο την κορούλα της.

Η 21χρονη όμως Tommitrise Collins έπρεπε να δώσει online εξετάσεις για ένα μάθημα ψυχολογίας. Αντί να αναβάλει την εξέταση, αγνόησε τους πόνους και κατάφερε να ολοκληρώσει το τεστ. Λίγες ώρες αργότερα γέννησε την κορούλα της Tyler Elise.
"Ήταν δύσκολο, καθώς οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι. Ήθελα να το τελειώσω ώστε μετά να μπορώ να απολαύσω όλο μου τον χρόνο με την κορούλα μου", δήλωσε στο Fox 5. Η νεαρή μητέρα ολοκλήρωσε το τεστ σε λιγότερο από 2 ώρες και πήρε Β.
Η αδερφή της Shannell Brinkely Chapman ήταν αυτή που ανέβασε φωτογραφία της να κάνει το τεστ στο laptop στο Facebook. "Αυτό είναι που λέμε "δυνατές προοπτικές. Έχει συσπάσεις ανά τρία λεπτά και εξακολουθεί να κάνει το τεστ. Θα γίνεις πολύ καλή μαμά μικρή μου αδερφούλα", σχολίασε.
Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο, με τη φωτογραφία να έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 15.000 φορές από τις 12 Νοεμβρίου που ανέβηκε στο ίντερνετ.
Πηγή: news.com.au

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top