.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Το δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε σε μεγάλο τεχνολογικό site ότι αυτή την στιγμή δοκιμάζει μία νέα υπηρεσία. Πρόκειται για την υιοθέτηση ενός νέου τύπου μηνύματος το οποίο θα διαρκεί για μία μόλις ώρα και μετά θα εξαφανίζεται. Οι δοκιμές ξεκίνησαν ήδη στην Γαλλία, οι οποίοι ανακάλυψαν χθες χωρίς καμία ειδοποίηση αυτή τη νέα λειτουργία.
Το μήνυμα που βρίσκεται σ' αυτό το καθεστώς (το οποίο επιλέγεται πατώντας μία κλεψύδρα πάνω στις επιλογές του Facebook) θα διαβάζεται από τον παραλήπτη και θα αυτοκαταστρέφεται μόλις περάσουν τα 60 λεπτά.
Το νέο σύστημα εξυπηρετεί τους χρήστες που είναι πολύ δραστήριοι στην επικοινωνία τους μέσω μηνυμάτων, και θα μπορούσαν πολλά από αυτά, τα πιο ασήμαντα και τα λιγότερο ενδιαφέροντα να σβήνονται, χωρίς να πιάνουν χώρο στην συνομιλία.
Το σύστημα λειτουργεί πιλοτικά προς το παρών στην Γαλλία (η συγκυρία βέβαια δεν είναι και η καλύτερη...) ενώ σύντομα θα επεκταθεί σιγά-σιγά και σε άλλες χώρες.

http://www.defencenet.gr/defence/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top