.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης σε υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Ψαροφάι της Πάτρας. Ήταν λίγο μετά τις 09.00 όταν στο κατάστημα μπήκε ένας εύσωμος νεαρός ο οποίος ζήτησε να μιλήσει κάποιον υπεύθυνο για τους λογαριασμούς, κάτι το οποίο και έγινε. Ο άντρας στη συνέχεια έβγαλε το λογαριασμό που του είχε στείλει η εταιρεία ο οποίος ανερχόταν σε 255 ευρώ και ζήτησε να του εξηγήσουν πως γίνεται για πρόγραμμα που πληρώνει 55€ και το οποίο είχε υπερβεί ως προς το χρόνο ομιλίας κατά τρείς ώρες να έχει χρεωθεί επιπλέον 200 ευρώ.
Παράλληλα κατηγορούσε την εταιρεία πως όταν υπέγραφε συμβόλαιο μαζί της άλλο ποσό είχαν δεσμευθεί πως θα πληρώνει πάγιο. Οι εξηγήσεις αλλά και οι απαντήσεις που πήρε από τον υπάλληλο κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές κρίθηκαν με αποτέλεσμα να ζητά την αφαίρεση μέρους του ποσού που του ζητούσαν να καταβάλει.
Η αρνητική απάντηση στο αίτημα του αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα ο πελάτης να χάσει την ψυχραιμία του και να αρχίσει σε έξαλλη κατάσταση να χτυπά μπουνιές και κλωτσιές τον ανήμπορο να αντιδράσει υπάλληλο. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων λίγα δευτερόλεπτα αργότερα...

http://www.defencenet.gr/defence/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top