.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τα πόδια έχουν συγκεκριμένα σημεία που συνδέονται με κάθε μέρος του σώματός μας, μεταξύ άλλων μέσω καναλιών που ονομάζονται μεσημβρινοί. Όταν φοράμε παπούτσια, δηλαδή κάθε μέρα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας, αυτά τα κανάλια καταπιέζονται τα αποτρέπουμε στο να δουλέψουν σωστά.
Για να διορθωθεί αυτό, συνιστάται να περπατάτε ξυπόλητοι για την τόνωση τους, αλλά υπάρχει μια εκπληκτική λύση με εφαρμογή ενός κρεμμυδιού στο δέρμα! Περιέχει φωσφορικό οξύ, το οποίο έχει ιδιότητες και είναι αντιβακτηριακό. Καθαρίζει το αίμα και παράλληλα αρθούν τα στοιχεία των ακάθαρτων στο αίμα μας.
Απλώς κόψτε ένα κρεμμύδι σε φέτες, τοποθετήστε το κάτω από το πόδι και διατηρήστε το καθ όλη τη διάρκεια που φοράτε την κάλτσα. Συμβουλή: προτιμούμε οργανικά κρεμμύδια για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ουσία φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων που θα έχει σαν αποτέλεσμα να απορροφηθούν από τον οργανισμό μας.
Το κρεμμύδι είναι καλό για την υγεία, αλλά και για τη μυρωδιά για να απαλλαγείτε από την μυρωδιά στα παπούτσια σας, *δεν εγγυάται το αποτέλεσμα.
http://www.defencenet.gr/defence/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top