.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε την Κυριακή στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ.
Η ηθοποιός μίλησε για την ιδιαίτερη ιστορία των γονιών της, τη γέννησή της στον Καναδά, αλλά αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της με ένα αρκετά νεότερο συνάδελφό της.
Για την υπηκοότητά της:
Την ελληνική υπηκοότητα δεν την έχω ούτε 10 χρόνια. Γεννήθηκα στον Καναδά. Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη Καναδική υπηκοότητα. Ο μπαμπάς μου πριν την Καναδική είχε Τουρκική επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος που δυο γαϊδάρων άχυρα του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είχε πολεμήσει κι όλας. Και λόγω του μπαμπά δεν μπορούσε ούτε η μητέρα μου, ούτε εγώ να την πάρω. Είχε πάει στο συνήγορο του πολίτη και έτσι ανακινήθηκε η ιστορία. Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Για την προσωπική της ζωή:
Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Θα μου πεις δεν θες να σου τύχει κάτι ωραίο; Φυσικά θέλω. Δεν θέλω να μου τύχει κάτι ίσα για να τραβιέμαι, δηλαδή να στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ καψούρες και στεναχώριες. Έναν απελπισμένο έρωτα. Θέλω ένα ευχάριστο, χωρίς τσίτες, χαλαρό έρωτα. Έρωτας, βέβαια, με αυτή την έννοια δεν υπάρχει.

 http://www.news.gr/lifestyle/gossip/article/244477/ta-dhmosievmeta-hthelan-thn-tzoys-efeidh-me-neo-syn.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top