.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Τη διαβεβαίωση ότι έως την ερχόμενη Πέμπτη θα αποφασισθεί, εάν θα υπάρξει παράταση στα προγράμματα για τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία, ενώ θα εξετασθούν και τα εργασιακά τους ζητήματα, πήγε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γ.Κατρούγκαλο και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε νέες κινητοποιήσεις για την ερχόμενη Πέμπτη με απεργία ή στάση εργασίας και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εν αναμονή των αποφάσεων.
Λίγο νωρίτερα, σήμερα (Πέμπτη), η ΠΟΕ- ΟΤΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας διεκδικώντας «να μπει ένα τέλος στο πρόγραμμα της φτώχειας» και να υπάρξει μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους.
Στη συγκέντρωση παρεβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΛΑΕ, με επικεφαλής την συντονίστρια του τμήματος της Εργατικής Πολιτικής Δέσποινα Σπανού, δηλώνοντας την συμπαράστασή της στους εργαζομένους, 
στην Κοινωφελή Εργασία και τη στήριξη της στα αιτήματά τους για την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας και των συλλογικών συμβάσεων για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, ούτως ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών.
Η ΛΑΕ εκφράζει την συμπαράστασή της στους αγώνες των εργαζομένων, ζητά την κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής εργασίας και αξιώνει από την Κυβέρνηση την κάλυψη των αναγκών των ΟΤΑ αλλά και όλου του Δημοσίου με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
http://www.briefingnews.gr/ellada/eos-tin-pempti-i-apofasi-gia-ta-programmata-koinofeloys-ergasias-se-ota

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top