.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Γιάννης Σηφάκης: Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη του τζαμιού που αποτελεί έδρα του συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στην Έδεσσα

Το Κ.Α.Σ. συνεδρίασε την Τετάρτη 18 Νοέμβρη και ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη του τζαμιού στο οποίο βρίσκεται η έδρα και το κινηματοθέατρο του συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στην Έδεσσα.
Ο βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση του που ,παρά την αργοπορία, το έργο αυτό παίρνει τον δρόμο του. Σε πρόσφατη συνάντηση του με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Βλαζάκη είχε ζητήσει την επίσπευση της εξέτασης του χρονίζοντος θέματος από το Κ.Α.Σ.
Η ολοκλήρωση του έργου είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Έδεσσα και όλη την γύρω περιοχή καθόσον λείπει από την πόλη ένας οργανωμένος χώρος εκδηλώσεων και ακόμη έχει υποχωρήσει η σημαντική πολιτιστική και επιμορφωτική δουλειά του ιστορικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» λόγω της μεγάλης καθυστέρησης των εργασιών αποκατάστασης μετά την επιβεβλημένη εμπλοκή της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για την προστασία και αποκατάσταση του μνημείου.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top