.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ένα πολύ ωραίο μεζεδάκι για το πάρτι ή μια ξαφνική επίσκεψη φίλων, που ετοιμάζετε πραγματικά πολύ εύκολα και με απλά υλικά και αρέσει πολύ.

Υλικά

  • 1 καρβελάκι ψωμί
  • 250γρ. κασέρι σε κυβάκια
  • 250γρ. ζαμπόν σε κυβάκια
  • μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο
  • λίγο βούτυρο για την κρούστα

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κάνετε εγκοπές στο καρβέλι και μπήγετε σε όσο πιο πολλά σημεία μπορείτε το κασέρι, το ζαμπόν και το δεντρολίβανο.

Βήμα 2

Αλείφετε με βούτυρο το καρβελάκι, το σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε ταψί. Ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Σερβίρετε το καρβέλι κόβοντας στα 4 και συνοδεύοντας με φυλλαράκια ρόκας και φέτες φρέσκιας ντομάτας πασπαλισμένες με χοντρό αλάτι.


 http://www.olivemagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top