.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ο γύρος του κόσμου σε 24 ημέρες. Μια φαντασίωση εκατόν είκοσι χιλιάδων δολαρίων. O Ντέηβιντ Μπρουκς που γεύτηκε το ονειρικό πακέτο των επτάστερων διακοπών ξετυλίγει το χρυσόχαρτο της ιστορίας και μοιράζεται μια εξωπραγματικά απίστευτη εμπειρία.
Επίσκεψη στο Μουσείο Φαμπερζέ, γεύμα στην Πόλη, περιήγηση στην αγορά του Μαρακές και δείπνο στο Σινικό Τείχος. Τρεις ήπειροι σε μια μέρα…
Ο αρθρογράφος των New York Times και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Yale,απολάμβανε το δωμάτιο του στο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel στην Κωνσταντινούπολη, στη άκρη του Σουλτάναμετ.
Αδυνατούσε να τα βγάλει πέρα με το δεύτερο μπουκάλι σαμπάνιας. Σοκολατάκια και λουκούμια τον περίμεναν. Γλυκιά νωχέλεια. Το προσωπικό είχε βάλει ακόμα και αυτοκόλλητους σελιδοδείκτες στο βιβλίο που είχε ξεχάσει ανοιχτό.
Ο Μπρουκς μαζί με άλλους 52 ανθρώπους είχε ξεκινήσει ένα «μυθικό» ταξίδι από το ξενοδοχείο Four Seasons της Πόλης.Πληρώνετε, γράφει ο αρθρογράφος,120.000 δολάρια το άτομο και πετάτε με ένα ιδιωτικό τζετ της Four Seasons (συνεργάζεται με την εταιρία TCS), το οποίο απογειώνεται από το Σιάτλ και προσγειώνεται στο Τόκιο, στο Πεκίνο, στις Μαλδίβες, στο Σερενγκέτι...
Αν ο Μαγγελάνος είχε στη διάθεση του ένα "757" και ένα παγκόσμιο αρχιπέλαγος πρωινών μπουφέδων τότε το ταξίδι του θα ήταν ακριβώς έτσι.

http://www.news.gr/travel/taxidia/article/245175/taxidi-gia-syghronoys-maggelanoys-axias-120000.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top